View Single Post
Staro 22.02.2005., 19:13   #25
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
U globalu, Altec........isao bih kao skupove jako dobrih elemenata koji su loše sastavljeni
neslazem se s tobom u ovome. Altec Lansing je Bog PC zvuka. U seriji 621 za 800-900kn dobijes 143RMSa savrsenog PC zvuka. A u seriji 641 koja je stigla samo na jugoslavensko trziste dobijes jos dva dodatna satelita da razneses prozore ali to je ipak 4.1 o tome necemo.

Tek nakon Alteca Lansinga, Creative je izdao svoj snazni 2.1 sustav itekako skuplji i slabiji od Altecovog. Ja sam inace osoba koja je u Ve-Mil dovela Altec a onda ga je uzelo ostalo hrvatsko trziste, zato ih tako branim .

Nisam audiofil za kucnu glazbu. Ali bogami jesam za auto. Znaci, pojacala, skretnice, visokotonci, elispse, subovi, tube su moja domena, naravno i playeri. Govorili ste o eq. Reci cu samo sa prespektive auto audia. EQ kao i Low freq pass i high sve je to nepotrebno ako sistem valja. znaci ako je zvucna slika pozicionirana ispravno, a komponente vrhunske nikakav eq nije potreban prepostavljam da je tako i u kucnoj akustici?