Tema
:
Gothic 3
View Single Post
18.07.2011., 15:03
#
106
apex13
Premium
Moj komp
Datum registracije: Jul 2007
Btw.onaj grad u pozadini,on je zasticen nekom magicnom aurom od Oraka jel tako,kako doci do njega?
ideja ovog sto navodis je ta da na pocetku igre imas izbora odluciti se za koju stranu zelis raditi questove. konkretno na samom pocetku imas mogucnost orkova i rebela. e sad da su ti orci hostile ne bi mogao raditi questove za njih. zato ti se to dogadja na pocetku. sve sto trebas napraviti je finish hit kad je na podu.kad oslobodis odredjen broj gradova, ovisno za koga igras (ako za rebele) orci ce ti postati svi hostile cim dodjes dovoljno blizu. sto se para tice na pocetku i nema bas nekaj previse mogucnosti. kad pocnes oslobadjati gradove ces i lagano poceti zaradjivati. istrazuj okolo, rjesavaj questove, itd.
grad ispod aure je mjesto na koje ces doci portalom kasnije po prici
-->
Citiraj:
Autor
blava
@LouisChyphere hvala na odgovorima,pa meni je necemo reci retardirano(igra je super,bio sam pregrub) malo cudno meni,hoce li se to promijeniti( da kada ubijem padne mrtav,a ne 15s kasnije diže se i zabije nož u ledja.)
I,daj neki hint molim te kako pare zaraditi,prodajem,ali to nije dovoljno...hehe...
Btw.onaj grad u pozadini,on je zasticen nekom magicnom aurom od Oraka jel tako,kako doci do njega?
ideja ovog sto navodis je ta da na pocetku igre imas izbora odluciti se za koju stranu zelis raditi questove. konkretno na samom pocetku imas mogucnost orkova i rebela. e sad da su ti orci hostile ne bi mogao raditi questove za njih. zato ti se to dogadja na pocetku. sve sto trebas napraviti je finish hit kad je na podu.kad oslobodis odredjen broj gradova, ovisno za koga igras (ako za rebele) orci ce ti postati svi hostile cim dodjes dovoljno blizu. sto se para tice na pocetku i nema bas nekaj previse mogucnosti. kad pocnes oslobadjati gradove ces i lagano poceti zaradjivati. istrazuj okolo, rjesavaj questove, itd.
grad ispod aure je mjesto na koje ces doci portalom kasnije po prici
Moj komp
CPU:
I5 2500K @ 4.0ghz - Noctua NH-U12P SE2
MBO:
AsRock P67 Extreme 4
RAM:
Corsair Vengeance Low Profile Blue 16gb ddr 3 @ 1600 mhz
HDD:
WB Caviar Black 1TB, OCZ Vertex 3 60gb Sata III SSD,OCZ Vertex 3 120gb Sata III SSD
VGA:
Ati Sapphire 7850 2GB DDR5 256Bit,Ati Asus 7850 2GB DDR5 256Bit = Crossfire
Napajanje:
Cooler Master Silent Pro Gold 600W
Monitor:
Samsung LE32C535 32"
Windows 7 X64 Ultimate
Ostalo:
Logitech Z906, Cyborg R.A.T. 7, Logitech G19, Cooler Master CM 690 II Advanced, Asus Xonar DSX,