View Single Post
Staro 18.07.2011., 13:52   #3055
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
HTC: Sensation

Nakon 10 dana čekanja, stigao je Sensation. Kao što sam obećao, napisat ću nekoliko riječi o uređaju iz prve ruke.

Mobitel na prvi dodir daje dobar osjećaj u ruci. Malo je teži i za mene je to dobro jer moram imat osjećaj da imam nešto u ruci, a ne ko da držim čokoladu s rižom. Ogromna je, a laka kao perce. Kvaliteta izrade je i više nego dobra. Stražnji pokopac je u potpunosti "stopljen" s ostatkom uređaja.
Isto tako nema škripanja i sličnih stvari.

Što se tiče samo rada uređaja mogu reći da svaku aplikaciju instantno otvara. Nisam primjetio nikakvih lagova, zastajkivanja i slično. Zasad jedini minus koji sam pronašao je taj famozni "death grip". Na mojem primjerku primjetio sam samo da gubi Wi-Fi signal dok držim prste na određenom dijelu kućišta. Mrežni signal ostaje isti.

Kameru sam nabrzinu isprobao i mogu reći da su slike poprilično dobre.
Okinuo sam dvije slike tako da opet ne mogu pričat o nekim detaljima.
Postavke su bile defaultne.

O bateriji ne mogu baš previše pisati pošto je uređaj nov i baterija je bila na nekih 35-40 posto kapaciteta kod prvog uključivanja. Trenutno je na punjaču. Prije punjača ekran je bio 85% vremena upaljen i stalno sam nešto prčkao po njemu i istraživao. Izdržala je nešto više od 4 h.

Nešto više detalja ću napisati dok ga malo bolje upoznam

E sad nekoliko pitanja za vas. Bateriju na prošlom mobitelu sam zeznuo prvim punjenjem i ne bi htio zeznut ovu, pa me zanima optimalno vrijeme punjenja baterije i da li je bolje da je mobitel ugašen ili upaljen za vrijeme prvog punjenja?