Pa moze dugorocno i ako ZABA malo snizi apetite i oprosti kamatu sto su nafrljili. Samo 50 milja je kamata u tom dugu. I onda kazu da su banke simpaticne. Radnici su ionako bili dobro placeni (znam pouzdano) i imali su ćupla oko milju eura mjesecno. Treba samo malo promjeniti web dizajn,napraviti ga preglednijim za web shoping,ukinuti one kretenske akcije 10% popusta ako kupis artikal u 2 ujutro i za svaku komponentu po jedan dan u tjednu (pa koji je to kreten smisljao da mu samar lupim.Maltretirao bih ga da ne spava 5 dana i onda mu rekao da mi kupi procesor na toj akciji.
Ako tvorac te akcije cita ovaj forum,porucujem mu da je najveci KRETEN U POVIJESTI COVJECANSTVA,nismo mi tu zbog vas,nego ste vi tu zbog nas,IDIOTE RETARDIRANI,i ne pada mi na pamet da cekam srijedu u dva ujutro da bi kupio jeben*u memoriju za 10% popusta,vec cu fino spavati i kupiti tu istu stvar u ADM-u za 30% nizu cijenu u cetvrtak ujutro u 11 sati kad se naspavam,KRETENU.) spustiti malo cijene i mislim da bi hg mogao docekati duboku starost.