Citiraj:
Autor rodney
|
Može ali i ne mora.
Meni je prije mjesec dana nekih 50 min led udarao po autu, na autu nema ni najmanje crtice.
Citiraj:
Autor burmuz
Opet povlači pitanje u kolikoj će mjeri taj lim na kojem je rađeno biti otporan na oštećenja i propadanje kao i novi i to me malo brine. Jer kad jednom slomiš ligamente na gležnju ili koljenu više nikad nije isto.
|
Lim će biti potpuno isti, ništa se na njemu ne radi extra.
To nije nikakav 'popravak' niti poseban zahvat, jednostavno vraćaš lim u prvobitni položaj, ništa tu nije oštećeno, jednostavno se ispravljaju udubljenja.
Čitajte si malo na linku što sam već stavio:
Citiraj:
Razlog zbog kojeg je ovakav način popravka tek nedavno doživio svoju pravu afirmaciju leži u činjenici da su se tek 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća stvorili tehnički preduvjeti za uspješnost ove metode. Naime, od tada se u proizvodnji novih vozila počinju primjenjivati dostignuta unapređenja u elastičnosti metala i savitljivosti poliuretanskih boja karoserije, što su preduvjeti za primjenu ove metode.
|
Citiraj:
@ khm Ajde da malo okrenemo pilu Recimo dođao mi novi auto, ja preuzeo i potpisao, kredit ide i sve. Odvezem se iz salona i tuča mi ga sj.... Ja ga popravim da se ne vidi ništa skoro. Dođem u salon i kažem: "Meni je auto stukla tuča, evo popravio sam ga ali više nije to to, hoću punu cijenu auta" Mislim da bi mi se pukli smijati. Zašto bih ja onda njima platio punu cijenu novog auta ako sam dobio popravljeni, kad oni meni nebi tako?
Stvarno, nisam pametan... ali ako treba pričekati ću 3 mjeseca još na novi.
|
Kao prvo, čim izvezeš auto iz salona odma mu pada cijena 20-30%, ne mora mu ništa ni biti.
Kao drugo, zašto bi ti njima morao reći da je auto 'stukla' tuča ako je sve uredno ispravljeno?
Isto tako ne vidim ni zašto bi ovi tebi išta trebali govorit kad dođeš po auto, oni tebi daju novi auto, a ti ako možeš nađi šta ne štima.