View Single Post
Staro 16.07.2011., 16:17   #19
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Hvala na brzim odgovorima.
Ja situaciju gledam na sljedeći način: ako odem u trgovinu s cipelama i kažem da hoću nove cipele koje koštaju recimo 500 kn, i dobijem one koje su pukle pa zašivene ne mogu koštati više tih 500 kn. Ne dolazi u obzir opcija da ću preuzeti popravljeni automobil po NOVI uz još istu cijenu. Nema faking šanse. Ako mi daju neki popust tipa 1-2k eura ili neku opremu onda ću razmisliti, makar se opet povlači pitanje u kolikoj će mjeri taj lim na kojem je rađeno biti otporan na oštećenja i propadanje kao i novi i to me malo brine. Jer kad jednom slomiš ligamente na gležnju ili koljenu više nikad nije isto.
@ khm Ajde da malo okrenemo pilu Recimo dođao mi novi auto, ja preuzeo i potpisao, kredit ide i sve. Odvezem se iz salona i tuča mi ga sj.... Ja ga popravim da se ne vidi ništa skoro. Dođem u salon i kažem: "Meni je auto stukla tuča, evo popravio sam ga ali više nije to to, hoću punu cijenu auta" Mislim da bi mi se pukli smijati. Zašto bih ja onda njima platio punu cijenu novog auta ako sam dobio popravljeni, kad oni meni nebi tako?
Stvarno, nisam pametan... ali ako treba pričekati ću 3 mjeseca još na novi.
burmuz je offline