Citiraj:
Autor Mario92
Pa općenito te idiotarije sa killstreakovima, sprejanjem automatima, skriptiranim i lošim mapama, lošom zaštitom protiv cheatera itd.
Singleplayer da ne spominjem - skriptiranost i linearnost, loša priča, sve manje gameplaya (sve je više onih "filmskih" scena koje služe da SP ne traje 1 sat), jedna te ista grafika godinama...
Ali ok, ovo je offtopic, ne želim da i ovdje dotični prevlada. Ja sam ljubitelj CoD-a 1 i 2 pa sam objektivan i jedino cijenim prva dva nastavka CoD serijala.
EDIT:
Nisu  No ipak na većini servera postoji normalan admin koji onda kicka/banna pa onda je zabavno igrati
Not to mention da CoD2 koristi PB koji nije tolko "rupičast" kao VAC pa i nema tolko cheatera 
|
Neznam baš na kojem ti planetu živiš ali ok
Kronološki:
Citiraj:
Autor Mario92
Pa općenito te idiotarije sa killstreakovima, sprejanjem automatima
|
Zato se i napravio promod, na kojem nema usranih killstreakova
nego, na CoD2 nije bilo automata - hint - thompson rofl
Citiraj:
Autor Mario92
skriptiranim i lošim mapama, lošom zaštitom protiv cheatera itd.
|
po tvome onda i CoD2 ima skriptirane i loše mape, jer ja baš ne vidim da mape imaju baš neke razlike (ne ne mislim da su iste, nego općenito), a i CoD2 ima istu "lošu zaštitu protiv cheatera" kao i CoD4
Citiraj:
Autor Mario92
Ali ok, ovo je offtopic, ne želim da i ovdje dotični prevlada. Ja sam ljubitelj CoD-a 1 i 2 pa sam objektivan i jedino cijenim prva dva nastavka CoD serijala.
|
Sure, ali to nije objektivnost, ako je onda je izmišljeno novo značenje te riječi
uglavnom nisi jedini takav "zadrti" (NHF) CODer koji samo o COD1 i 2 tupi
Ni meni se ne sviđa što nije bilo dedi servera na MW2, ili što prodaju istu maglu od MW2 i nisam kupovao Black Ops (nego na free weekendu probao) a neću ni MW3, ali COD4 je daleko od tih sranja