View Single Post
Staro 16.07.2011., 14:55   #384
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Evo opet problem kod mene, kamera opet ne radi - ista stvar kao i nakon 720 fixa samo sto ga ovaj put nisam instalira! Wtf
Sinoc je normalno radila nakon ponovnog flashanja stock 2.3.4 roma, gledam jutros kad ono opet black screen ..
Vise mi nista nije jasno. Dali je moguce da neka aplikacija uzrokuje nekompatibilnost s kamerom.
Trenutno na mobu imam instalirano:
SetVsel, QQ player, Opera Mobile, Opera Mini, SwitchPro widget, AnDrawing, Quadrant, 3 (cubed) player, Adobe reader,
Defy 2nd init, DI radio, Smart Keyboard i SoundHound. Ne kuzim sto bi moglo uzrokovati ovo sr*nje..

Edit: Sad radi normalno, slikanje i snimanje.. Skuzija sam do cega je (nakon reinstaliranja svega i svacega).
Nijedna instalirana aplikacija nije uzrokovala black screen kod kamere, nego nedostatak nekih (imho nevaznih) pozadinskih appsa koje
sam bezveze stavija na auto-end listu u task manageru jer mi ne tribaju . Cisto da znate ubuduce, radi se o:
7digital, Cardio Trainer, ES musica, HipHop Official, Revolver Tv i True country..
Izgleda da kamera ne moze normalno funkcionirati bez jedne ili vise nabrojanih appsa... Gluparija..

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 16.07.2011. u 15:24.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote