Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 16.07.2011., 01:25   #458
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Pozdrav... Ne mogu se odlučiti koju klimu uzeti, kakav sistem trebam (1 ili 2 vanjska, 1 ili 2 unutarnje).
Jest da mi se zatvaraju kapci, i da su Syss i Lewis naspavaniji i sabraniji... ali osim ako se ormari takodjer ne racunaju kao sobe, mislim da ce jedna vanjska jedinica ipak biti dosta

Osim ako i u ormare ne treba koja dodatna, ali to bih onda prepustio posebnom timu koji se bavi drvenarijom.

u suprotnom dodajes samo jos dvije unutrasnje. Sve ostalo ti izbor po spomenutim preporukama u temi, i odabiru imena inst'alera kome najvise virujes, ili si dobio preporuku.

Mozda ti se cini kao svetogdje, ali mozda da nekako prezivis do jeseni, jer usao si u najgluplji dio sezone za ugradju. Em su svi bukirani po terenu, em ces platiti vise jer ce ti itekako nabiti na nos tu cinjenicu pri ugradnji, ma kako da su posteni ili dobri

Ostalo je suocavanje s cijenom i tvoj blagoslov koliko municije si voljan dati. ZG je ipak u pitanju, pa ti je izbor sarolik, no, 2-3 imena su manje vise najcesce spominjana u ZG-u, pa ih i ne treba reklamirati. Pozovi odabranu ekipu i cisto informativno nek ti naprave uvidjaj. Pa se lako odlucis, hoce li ostati u procesu slaganja, ili ipak pricekati kraj sezone.

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
A sto se tice dvije unutarnje/jedna vanjska to ponekad i nije jeftinija/bolja solucija a i ako se pokvari vansjka (nedja boze) onda su obje van pogona dok u slucjau dvije zasebne bar nesto (pola) jos radi .
Ma dobro, ali s boljim imenom (ma i sa srednjom pouzdanom) koliko je sansi da ce ga zadesiti takav scenarij? I to bas sada kad si ga zigosao kletvom?

Za njegov prostor, to je ipak nepotrebni cirkus, jer kvalitetna vanjska gura i do 4 unutrasnje jedinice. A iz skice se bas i ne vidi magistrala od vodenog puta, koji bi trazio dvije vanjske.

No kao sto rekoh, kapci su teski, Syss je previse skroman, znamo svi da je Ekspert.

Noch
Visage je offline   Reply With Quote