Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 14.07.2011., 10:35   #1822
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Mislim da se nemože u potpunosti isključit TC, jer da se može Clarkson bi driftao ko lud s njime po stazi.

Ima jedno 4 možda i više testova 458 vs MP4 i rez je 3:1 za 458, e sad zašto je tako pitanje je.
Ne može se stalno isključiti, ali se može isključiti do nekog stupnja da ti ipak dozvoljava power slide. Clarkson je naglasio "you can turn the traction control off"
Tiff je driftao sa McLarenom, nisu to bili kilometarski driftovi ali opet pokazuje da se može isključiti, no ako kompjuter pomisli da si pretjerao, TC se ubacuje ne momente.

I da, što se tiće ovoga testa gore, SLS, R8, GT3 RS, 458 Italia, Lambo i McLaren, ima jedna zanimljiva sitnica:

Citiraj:
In the video, tires are not specified save for the Porsche GT2 RS' standard Michelin Sport Cup which makes the Ferrari time that much more remarkable. Also, you can't turn traction control fully off on the 12c, really?

As you can see at the end of the video, Mclaren claimed there was a mechanical issue with the car tested and later returned to the same track with their chief test driver and a presumably perfect MP4 12c fitted with optional Pirelli Corsa.

Their time? 1:28.0 ....D'oh!
^^isto sa uključenim TC-om.

Toliko o inferiornosti McLarena.

Citiraj:
Autor duffy Pregled postova

I istina McLaren je stvarno neću reći ružan ali onak meh, da imam par milijuna viška ne bih si ga kupio

Clarkson ga je najbolje opisao:
"There's nothing wrong with it, but there's no art."

BTW, jesti vi vidjeli kako ovo McLarenovo čudo rev-a?
Pogledajte TG na 00:02:52. Kako skače igla, podsječa me na Lexus LFA koji je morao staviti grafički prikaz rev countera jer normalni nije mogao pratiti kako ta zvijer rev-a.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.07.2011. u 11:36.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote