View Single Post
Staro 13.07.2011., 16:14   #1137
sth00ligan
Registered User

Datum registracije: Jul 2011
Pozz, evo da i ja napišem svoje iskustvo sa hg - žabarima

Kupio sam komp u dijelove 13.5.2008 godine i to: procesor, matičnu, ram, napajanje i naravno grafičku.

30.10.2009 nosim komp u dučan zbog problema sa grafičkom ( BFG 8800 GTS, 512) problemi sa prikazom slike, crte po ekranu u bojama, rasjepkana grafika,...itd

26.11.2009 komp se vraća sa servisa iz Zagreba i ja ga nosim doma i primjećujem nešto čudno a to da su mi zaljepili garanciju na kučište da ga ne otvaram. Tu sam odmah poludio i znao sam da je zajed jer garanciju imam posebno na djelove a ne na kučište kompletno. Skidam garanciju i otvaram komp kad tamo druga grafička isto (gforce 8800 gts 512) ALI oštečena, puna friževa napola puknuta, itd.... Ja lud odmah idem u dučan i natjeram onog radnika da otvori komp i da vidi šta su mi ovi iz Zg uvalili, i komp ode opet u Zagreb i kad se vratio kao ispričali su se uz grafičku Gforce 9800 GTX+ 512 sam još dobio i novo kučište, ventilator i još neke sitnice....uglavnom kao neko iskupljenje....lopovi....

I evo do prije mjesec dana opet sa ovom grafičkom ( gforce 9800GTX+) imam problema.
Dok se diže windows iscjepkana grafika, crvene crte po ekranu, okomite i vertikalne, trenunto sam u safe modu jer drugačije nemogu ući, komp se pregrijava, gasi, restarta sam od sebe,...itd

Poslao sam im mail za reklamaciju i dobio odgovor da nemogu sada ništa učiniti ni pomoći jer su u banani. Kažu da budem strpljiv..... E sad moje pitanje što da radim? dali da ih zovem i prijetim državnim inspektoratom, ili da kažem da mi daju šta imaju u skaldištu u visine cijene koju sam dao za prvu grafičku, ili da mi daju keš u ruke?

Molim savjete...hvala
sth00ligan je offline   Reply With Quote