View Single Post
Staro 13.07.2011., 10:48   #367
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Eto i mene na stock 2.3.4.. Zadovoljan sam funkcionalnoscu, izgledom i glatkocom prikaza, samo se jos tribam naviknuti na neke sitne prilomjene.. Muci me malo oc, tj. nemogucnost istoga. Naime, setvsel se rusi i restarta mob (nije bilo neocekivano), a milestone oc ne prepoznaje mob (mb526 not supported) pa ne moze loadati modul za oc. Sto napraviti? Citam iz prijasnjih postova da je oc moguce uraditi iz custom recoverya, ali ne znam kako (link je dobrodosa). Druga stvar, wifi me nekad za#ebava na poslu, tj. cas radi pa malo ne radi itd. Proba sam restartati mob, ponovno traziti mrezu i upisivati pass - nista ne pomaze.. Nisam 100% siguran da nije do same mreze u firmi ali provjerit cu jos..
U build.prop promijeni ime na mb525 i milestone ce ti loadat modul pa mozes koristiti setvsel ili samo njega. Mozes i u android boot meniu pod system namjestit oc. Javi kako ce ti se baterija ponasati. I ja razmišljam da se vratim na njega. činio mi se sasvim u redu os. Mada mi je i barebone froyo super kao i cm7 xD. nikako na zelenu granu sa mnom. Šuška se da će se pojaviti službeni 2.3.4 skoro, ali sve mi smrdi da će biti samo za mb526
Za mrežu probaj namjestiti static ip u defy-a pa vidi je li to. Mene zna moj ap doma zafrkavati zbog toga, ali čitam da i drugi imaju problema sa wifijem na novom kernelu.

Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 13.07.2011. u 12:04.
Mihael je offline   Reply With Quote