View Single Post
Staro 13.07.2011., 07:50   #2650
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Korisnički feedback mi je uvijek bio ... polukoristan, tako da se ne bi zamarao oko nekih stvari ... postoje ljudi koji uspiju ubiti Intelove procesore (bez OC-a) pa to ne znači da je njihova proizvodnja loša ... već samo da ima vrlo "spretnih" ljudi.

Inače osobno mi Samsung po apsolutno ničemu nije interesantan (cijena, performanse, special featuri itd).

Performanse/cijena 1. mjesto, na 2. mjestu nedostatak buke, trajanje garancije 3. mjesto (gledajući općenito diskove kao dio računala), a sve ostalo se ionako rješava backupom ... jer npr. koliko god bila razvijena tehnologija mehaničkih diskova oni niti dan danas nakon toliko godina nisu pouzdani (što će vjerojatno biti slučaj i u SSD svijetu) ... copy-paste is the only (safe) way

Ne vjerovati nikome po ovom pitanju je jedini ispravan stav, a statistički gledano ako nemaš sreće crknut će bilo koji disk koji odabereš.

A i ... kvrapcu, (R)AID 0 polja slažem zbog brzine, a ne pouzdanosti

Inače, da je recimo po tim korisničkim rivjuima zaključivati, Samsungov HDD odjel, kao i Seagateov, (a u zadnje vrijeme i WD-ov) bi odavno propali i pogasili svoje butige

EDIT:

Razlika u stajalištu dolazi i vjerojatno zbog aspekta stolno vs. prijenosno računalo tako da možda i nije potrebno polemizirati oko toga koji je proizvođač bolji ... uvijek će biti nezadovoljnih kod bilo kojeg proizvođača.

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 13.07.2011. u 08:47.
dh41400 je offline