Evo ovako...uštekan laptop na mobilni od kamiona 24V na izlaz za laptop punjač i samo se laptop ugasio,zatim upalio odmah sam i pokazao da je na bateriji. Sljedeća situacija je da po ispražnjenju baterije, kućni origigi 220V punjač ne puni bateriju i naravno ne prosljeđuje struju na matičnu...daje napon od 19.4V, što je unutar tolerancije do njegovih 19V, ali za njega ionako znam da je ispravan...
E pa sad, budući i sad taj laptop radi na bateriji kad je napunim na frendovom Probooku 4510s znam da radi matična, a taj nazovi 'naponski modul' bi trebalo promijeniti po svemu sudeći. Budući se i inače igram takvim stvarima molim samo potvrdu notebook exsperata da li je tomu stvarno tako i slažu li se s mojom dijagnozom te ono bitnije -
budući je od tog Probookda frendovog 4510s kao i od jednog krepanog (crkla matična) baterija ista veličinom te naponom - 14,4V kao čak i kapacitet - 63Wh...da li postoji mogućnost da s krepanog 4515s uzmem tu naponsku jedinicu i upotrijebim je za 4710s??

Po svemu sudeći da idem uzeti samo taj modul,ako se može uzeti solo budući neki servisi za takve stvari odmah 'maičnu mijenjaju sa svime

- to bi došlo makar nekih 100.injak eura ako se naruči iz Sensa ili MojServis-a..
Evo to je to, žao mi je nisam kraće opisao ali kome se da i pročita ovo molim bih za savjet po gorenavedenom pitanju.
Hvala i to je to zasada,do slijedećeg mi 'postanog oglašavanja..