View Single Post
Staro 12.07.2011., 15:39   #864
krikesa
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor mrav001 Pregled postova
Molim preporuku, treba mi novi smartphone, do =500,00 kn, da ima wlan i da radi na Tele2. Hvala.
Pogledaj Nokiu 5800, po meni odličan mob, a za te novce nađeš rabljene. Imaš wlan, imaš navigaciju, besplatne odlične nokia maps.
Ako želiš android, onda jedino LG optimus 540

Citiraj:
Autor Nikol@Grozni Pregled postova
Moze neka preporuka rabljenog mobitela do 1500kn.
Sta mislite o ovim modelima : Motorola Milestone(~1300kn ), Nokia N900( ~1300kn ), SE X8, X10(~1000kn).
Pozeljno je da ima touch, navigaciju, malo bolju kameru, qwerty tipkovnicu( ali moze i bez nje ).
Ako netko ima iskustva sa OC-om navedenih modela, i koliko im baterija otprilike traje.
Osobno mi se nekako nokia najvise svijdja ali sam cuo da imaju problema sa Os pa neznam koliko je pametno to uzimat..
Moze i preporuka nekog drugog mobitela do 1500kn.
Nije da imam iskustvo sa tim mobitelima, ali gledao sam slično i nekako mi N900 najbolje izgleda, pogotovo ako se voliš zezati malo sa time, maemo mi odlično izgleda zbog odličnog multitaskinga, te odlične integracije skype-a i gtalka u sam imenik (integrirani su i facebook i ostali protokoli, ali to mi nije nešto interesantno).
Možeš složiti da radi i android, a nadam se da će proraditi i meego.
Još u tom rangu imaš zanimljiv i HTC HD2, kojeg je isto moguće dosta modificirat.
krikesa je offline