View Single Post
Staro 12.07.2011., 15:13   #6
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Ja mislim da ni Google ni ekipa koja radi Android mobitele nisu ozbiljno shvacali ili ne shvacaju tuzbe od strane ovog udruzenja ili pojedinih kompanija iz Rockstara.

Da je Google smatrao da mu nortelovi patenti s vremenom u rukama konkurencije mogu nastetit, iskesirao bi vece pare i kupio ih sam. I onda ako bi on krenuo dalje u nametanje svoje velicine s globalnim udjelom Andrioda ili ubiranjem para od licenci na patente javilo bi se neko regularno tijelo stopiralo sve i pocelo Google oznacavat kao monopolistu.

Isto tako je Samsung bio voljan platit 10$ po uredaju na osnovu one M$ tuzbe uz uvijet da mu M$ dade jacu povezanost sa Phone 7 OS-om kojeg Samsung takodjer radi. U biti, ruka-ruku mije. Samsungu iz jedne kese van, iz druge unutra.

Andriod tabor za sad konkurenciju gleda kao kad se prvi put pojavi komarac u sobi. Jedno vrijeme je iritantan al ne cinite nista dok vam ne dopi*di i opalite ga novinama. Vjerujem da i Google sam, a posebice dok se poveze sa svojim Andriod partnerima zna "mahat novinama", tuzit i lobirat u svoju korist jer njemu i Andriod ekipi su to pare koje nece samo tako napustit.
Rain Man je offline   Reply With Quote