Onaj V12 je ''promašaj'' za CL jerbo N/A V8 iz CL55 AMG daje bolje vozne karakteristike uz manju masu i potrošnju. Ali hej, onda ne možeš reći curicama da imaš V12.
Posebice kad uzmeš u obzir snagu tog novog V12 i starog (M120) u W140 seriji
Osobno bi radije u takvom autu imao neki V8 ili V10 turbodizlo samo zbog ogromnog okretnog momenta koji ipak najviše i dođe do izražaja kod auta te mase.
A sad malo o epizodi. Ajde barem su se izvukli od onog sivila zadnjih par epizoda gdje se jasno vidjelo da im ponestaje idej. Vijesti su opet zanimljive a i vratili su se onom svom poznatom stilu usporedbe automobila koje jednostavno ne možeš uspoređivati. Tak razumljivo da usporedba novog i prastarog auta za 7k funti nema veze s mozgom ali to se i očekuje od njih.
Vettel je bio zakon, zbilja je klinac rasturio stazu.
Mene se ipak najviše dojmio McLaren pošto sam veliki fan modela F1 i moram priznati da me novim MP4-12C nisu razočarali iako ta dva auta nisu u istoj klasi niti je isti zamišljen kao zamjena za F1. No da mi ponude MP4-12C ili bilo koji Ferrari uzeo bi McLaren bez trunke razmišljanja, kao što bi uzeo DBS da mi ponude bilo koji auto na svijetu.
Jedino mi mali Evoque nije baš nekaj posebno ali to je zbog moje averzije prema obitelji Beckham