View Single Post
Staro 11.07.2011., 12:24   #14
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Meni ovo izgleda jako zanimljivo, porbao sam svasta u rangu do nekih 1000kn i svaki put se vratim na JBL creature 2.1 system koji mi svira izvanredno dobor vec 4+ godine, pogotovo za takve male kutije . Ovo od Corsaira jest drugi cjenovni rang ali mogao bi se naviknuti na ove zvucnike .
Ako vam nesto znaci...

Prijatelj iz Portlanda je kupovao male monitore za komp na poslu i pitao me sto uzeti. U njihovom "gitara centru" lancu je poslusao spomenute Corsaire pored kojih su bili razni modeli. Ali posebno je usporedio Antecove Rokuse koji kaze znatno prirodniji od Corsaira - mada je odmah po izgledu otpisao Antec kao neozbiljne gledajuci na Corsair drivere. No eto, u toj klasi ne mora biti garancija. Cak mu je prodavac potvrdio da koncenzus medju kolegama da Antec bolje zvuci 1:1, buduci da agresivno moraju promovirati i jedan i drugi u njihovoj ponudi.

Na kraju je ipak rasirio novcanik malo vise, i uzeo ono sto svima preporucujem za najmanje novaca kao maksimum koji preskace Logi/Cors klasu za nekoliko stepenica:

Do pocetka godine, 6010 je stekao slavu za novce, ali upravo izbaceni AA3 je doslovno pomeo konkurenciju po reakcijama koje sam vidio na zadnjem Frankfurtskom sajmu - zvuci stvarno izuzetno za novce! Jos je manji uzivo, nego sto ce cini na videu.

Umjesto placanja lakiranog crnog finisa i bugi~vugi ulaza za mp3... identican model od kojeg je nastao je A3x + Sub (daljinski kod svih modela). Da, osjetno veca cjena, ali vjerujem da bi mnogi koji citaju, vrlo rado trajno investili u zvuk, kad bi imali priliku cuti modele koje spominjem. Ali ako budete imali priliku cuti spomenuti model, kostatirat cete nakon sigurne kupovine, da uopce nisu skupi.

Bas na tom tragu, nemojte toliko podcjenjivati svoje usi i na nevidjeno kupovati, barem dok u klasi ne poslusate spomenute Antece, ili.... odresite kesu za drugu dimenziju odusevljenja na stolu.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 11.07.2011. u 19:27. Razlog: Ispustio link za AA3
Visage je offline   Reply With Quote