View Single Post
Staro 09.07.2011., 15:04   #691
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Goa, psy, trance, rave, techno, hardcore, hardstyle, eurodance, house, aggrotech, electro i sve ostalo je bilo aktualno još kad sam ja bil klinac u osnovnoj i srednjoj, jer sam u to vrijeme slušal ovo nabrojano i derivate. Niti sam znal za bolje, niti je bilo tak velikog izvora informacija ko sad, ali sve to je već onda bilo na dobrom putu ka komercijalizaciji.
Nisan ni govorio za tebe. Izvrtio san tih dosta žanrova, i trenutno mi najbolje paše Trance i varijacije na isti. Dubstep i D&B jednostavno ne volin, jer generalno ne volin to silovanje s basom. Opet ukus je diskutabilan.

Komercijalizacija mi ne smeta toliko koliko štampanje albuma. OK prodaješ se good for you, ali nemoj svaki dan 3 pisme izbacivat.
Citiraj:
Fejsbuk publika se automatski priklonila cajkama, a elektronska muzika im dobro dođe da se uklope, jer prek ljeta svi sele iz narodnjačkih klubova na Zrće, pa tam čuju za Tiesta i Armina i nakon toga misle da su otkrili toplu vodu. Kasnije se opet vrate u narodnjačke klubove u kojima se vrte "remixirane cajke" i njima je to šou bez premca.
PPogodio si u srž
Baja 001 je offline   Reply With Quote