09.07.2011., 15:04
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor McG
Goa, psy, trance, rave, techno, hardcore, hardstyle, eurodance, house, aggrotech, electro i sve ostalo je bilo aktualno još kad sam ja bil klinac u osnovnoj i srednjoj, jer sam u to vrijeme slušal ovo nabrojano i derivate. Niti sam znal za bolje, niti je bilo tak velikog izvora informacija ko sad, ali sve to je već onda bilo na dobrom putu ka komercijalizaciji.
|
Nisan ni govorio za tebe. Izvrtio san tih dosta žanrova, i trenutno mi najbolje paše Trance i varijacije na isti. Dubstep i D&B jednostavno ne volin, jer generalno ne volin to silovanje s basom. Opet ukus je diskutabilan.
Komercijalizacija mi ne smeta toliko koliko štampanje albuma. OK prodaješ se good for you, ali nemoj svaki dan 3 pisme izbacivat.
Citiraj:
Fejsbuk publika se automatski priklonila cajkama, a elektronska muzika im dobro dođe da se uklope, jer prek ljeta svi sele iz narodnjačkih klubova na Zrće, pa tam čuju za Tiesta i Armina i nakon toga misle da su otkrili toplu vodu. Kasnije se opet vrate u narodnjačke klubove u kojima se vrte "remixirane cajke" i njima je to šou bez premca.
|
PPogodio si u srž 
|
|
|