Citiraj:
Autor goc9999
Pozdrav,
prosao sam pola weba i stvarno ne znam sto mi je za napraviti. Poslao sam si prvi cek od googla (110$) kao test. Onda sam procitao da nakon primanja novca na racun treba tu zaradu prijaviti na poreznu. da li ima ovdje ljudi koji dizu lovu sa adsensa a da ne prijavljuju to poreznoj. pogotovo ako je ova mala cifra?
ps.koja je banka najpovoljnija radi provizije?
hvala
|
Sumnjam da takvu cifru trebas prijavit poreznoj, negdje sam to citao, ako se ne varam do 10 000 kn se netreba prijavit. Ako si ikad koristio western union onda mozes primjetit da ti dopustaju do 10 000 kn da primis, ako zelis iznad onda trebaju dodatni obrasci se ispunit (platit porez itd).
Ja imam racun u PBZ, i primio sam oko 7000 kn sa AlertPay, I 23. ovog mjeseca ce mi sjest oko 3000 kn sa PayPal. Prvi put nisam nista trebao prijavljivat a sigurno necu ni drugi puta. Banka uzme neki postotak al to nije tolko vidljivo.
Sto se tice adsensa, ja sam to radio neko vrijeme, doso sam do 50 eur i onda se grupa raspala, pare i dalje stoje na 50 eura, no da sam iso do kraja dobio bih ban. Treba vam promet, nista bez prometa.
Citiraj:
Autor zwer
Jel postoji neki nacin kako isprintat cijeli thread, samo tekst?  Dobro mi dodje za ogledni primjer koji cu pokazat ljudima kad me pitaju "jel vrijedi to kaj" u slicnim "zarada" sra*ima.
Suma vecine postova s threada "e klikam vec 3 mjeseca i vec sam 30 dolara zaradio, jos 2 mjeseca da mi isplate". Is it just me...?
Prosli tjedan frend pita ocemo iskrcavat kamion u Benettonu, reko moze, od 5:30-8:00 zaradio 200 kn.  Dobar workout, dobre koke u Benettonu, solidna lova. 
|
Klikanje...to ti je cista glupost, ako prema tome gledas zaradu na netu onda je "sljakanje" puno bolje. Google zaradjuje 3 mil na dan od reklama ^^ kako se to usporedjuje sa 200 kn. Pomocu adsensa se da zaradit 500 kn na dan (svaki dan, petak, subota, nedelja, neradni dani, bozic, nova) 30 dana = 15 000 kn.
Svi oni koji stvarno zaradjuju dobru lovu na netu se nece popet na krov i vikat na sav glas kako tocno oni to zaradjuju. Treba se istrazivat, malo citat itd i nac svoj nacin zarade. Ako se nekome neda uvjek moze ic onim staromodnim nacinom, radi i budi placen.