View Single Post
Staro 09.07.2011., 03:23   #368
Tipsy
Registered User

Datum registracije: Jul 2011
Pozdrav!

skužih kako najbolje informacije u potrazi za laptopom mogu dobiti upravo ovdje, pa vas molim za pomoć.

sad imam acer aspire 3050 laptop, star 4 godine, i lagano odumire ni sama ne znam kako se tako dugo dobro držao, jer meni lap radi u prosjeku 8h dnevno (to sad kad jedva radi, prije je radio i preko 12, pogotovo u vrijeme praznika ) internet, filmovi, igranje igrica.. sve i svašta. tu i tamo čak i pišem hrpe seminara i radova na što sam prisiljena

e sad, ono što je meni važno a kolko sam uspjela pohvatat čitajući po netu jest da to bude neki laptop koji ima dosta RAM-a (moje siroče acer je vrtilo i novije igrice, al je to znalo prilično štekat, online igrice loada sto godina, šteka, javlja kak je niska virtualna memorija i ostala veselja), 14.1" ekran, to se naviknuh, al nije isključen ni 15.6", memorija nije tolko bitna, ne natrpavam sve i svašta, a nije tolki problem nabavit eksterni disk ukoliko zatreba, s obzirom da mi treba za multimediju/igrice i sl. poželjna i neka ok grafička, da mi se ne pregrijava, glossy ekran preferiram, mat su mi nekako - e da, i svakako bi trebali bit instalirani win.

zbilja ne znam odakle bi počela, koji bi mi bio sukladno mojim potrebama best buy? hvala na svakoj pomoći
Tipsy je offline   Reply With Quote