Pozdrav!
skužih kako najbolje informacije u potrazi za laptopom mogu dobiti upravo ovdje, pa vas molim za pomoć.
sad imam acer aspire 3050 laptop, star 4 godine, i lagano odumire

ni sama ne znam kako se tako dugo dobro držao, jer meni lap radi u prosjeku 8h dnevno (to sad kad jedva radi, prije je radio i preko 12, pogotovo u vrijeme praznika

) internet, filmovi, igranje igrica.. sve i svašta. tu i tamo čak i pišem hrpe seminara i radova na što sam prisiljena
e sad, ono što je meni važno a kolko sam uspjela pohvatat čitajući po netu jest da to bude neki laptop koji ima dosta RAM-a (moje siroče acer je vrtilo i novije igrice, al je to znalo prilično štekat, online igrice loada sto godina, šteka, javlja kak je niska virtualna memorija i ostala veselja), 14.1" ekran, to se naviknuh, al nije isključen ni 15.6", memorija nije tolko bitna, ne natrpavam sve i svašta, a nije tolki problem nabavit eksterni disk ukoliko zatreba, s obzirom da mi treba za multimediju/igrice i sl. poželjna i neka ok grafička, da mi se ne pregrijava, glossy ekran preferiram, mat su mi nekako -

e da, i svakako bi trebali bit instalirani win.
zbilja ne znam odakle bi počela, koji bi mi bio sukladno mojim potrebama best buy? hvala na svakoj pomoći