Evo ga, danas uzeo Coolermaster Sileo 500, spominjan u ovom topicu

U Linksu je na akciji do 18.07 (480 kn).
Par slikica:
Kučište je definitivno pravi odabir za one koji žele tišinu a ne žele se previše
sami baviti modanjem. Na dnu, na vrhu i sa obje strane ima anti akustičnu spužvu koja prilično dobro obavlja posao. Coolermasterove ventove sprijeda i straga (12 cm, 800 okretaja max.). Temperature su u mojem slučaju nekoliko stupnjeva niže nego u starom kučištu koje je bilo otvoreno

Kao što se vidi na slikama (cable management bi mogao biti bolji, priznajem) kavez za HDD je otšarafljen i maknut radi protoka od venta, SSD se ne vidi jer je zabijen u prostor za flopi a HDD je položen na spužvu. Možda nije najpametnije rješenje ali ako se kučište neće puno micati svakako je najtiše.
Što se tišine tiče, na više od 2m od kučišta se gotovo ništa ne čuje (konfiguracija iz moj komp). Bliže od toga se vrlo malo čuje kao neka sitna vibracija, ispostavilo se da su to ležajevi coolermasterovih ventilatora. Čuju se kad se sjedi do kučišta, ali vrlo slabo. Meni to ne smeta previše ali nekom perfekcionistu bi moglo

Optika, grafa i diskovi se svi instaliraju bez šarafa.
Noise freakovi bi vjerojatno imali zamjerku na kvalitetu tvornički instaliranih ventova ali što se mene tiče ->