View Single Post
Staro 08.07.2011., 17:00   #8
branimiros82
Premium

branimiros82's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Cek, jesi probao mozda Skype pa pogledat dali prepozna webcam?
ma to je bilo prvo,al i kad skinem drivere chicony ili bilo koji od 2 nece...javi error.
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ma nemoj. Ti si platio lap i imaš pravo na to da ispravno funkcionira. Neka se snalaze kako znaju i umiju. Ako servis nešto shebe, opet ćeš im ga poslati. I tako dok sve ne bude u redu.
btw, ne trebaš ga ni slati već ga vrati tamo gdje si ga kupio pa neka ga oni šalju servisu. To je njihova obaveza. Kao i da ti ga vrate o vlastitom trošku.
Lap nije moj i ovaj im rekao u povjerenju,da zobg kamere mozda ne salju,al ak hoce njima nije problem
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Bez brige, imao sam osobno slucajeva kupovine free dos ili linux laptopa, pa se kupac vraca sa reklmacijom da se winXp nemoze instalirati (ahci).

Pa se cudi ko pura dreku kad mu izbijem 300kn za instalaciju, a on mislio lap pokvaren.
You are so evil...Da to je fora,gledao sam i to,i cak mislim da je stavljeno na ACHI,al WIN su vec bili gore original stavljeni i eto.Pa mi je palo mozda,da nisu dobro stavljeni ili ucitani driveri ili da prebacim sa ACHI na IDE!?!?!dal bi imalo efekta?
branimiros82 je offline   Reply With Quote