View Single Post
Staro 08.07.2011., 03:19   #3012
sliver
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Ljudi pozdrav, imam problem sa bootanjem Desire HD-a. Na njemu je bio Cyanogenmod 7, i tada sam odlučio promjeniti ROM, te napravio backup aplikacija na SD karticu, ali također imam i odprije backup stock ROM-a na kompu za svaki slučaj.

Skinuo sam sada taj Virtuous Unity ROM, u obliku zip filea, stavio ga na SD karticu, napravio factory reset and wipe, wipe casha te otišao u recovery Clockwork Managera da snimim novi ROM. Snimio se, pisalo je da je nešto formatirao, ali se ne može bootat i sada baca force-close errore za sve procese (touch screen, android procese, sms, sve) i ne mogu ništa otvoriti, izgleda kao da se Cyanogen u pozadini diže sa Virtuousom i oni se tako kolju i dolazi do katastrofe. Vjerojatno sam trebao napraviti još neku vrstu wipe-a?

Trebao bi postojati neki način da se ovo popravi jer nije brickan mobitel, stalno se resetira nakon unošenja PIN-a, ali problem je u tome što ne znam kako više doći u recovery. Kada držim tipku power ponudi mi klasičan izbornik sa stock ROM-a. Hvala na pomoći.

Edit 1: evo uspio sam se kroz sve errore probit do homescreena Virtuousa, ali se nakon 30ak sec resetira mob, fascinantno je kak može izgurat 2 ROMa odjednom..

Edit 2: nevjerojatno, errore baca otprilike 2 svake sekunde, i uspio sam se nekak probit do settingsa i napravit factory reset opet, i sada radi Sense 3.0 na Virtuous ROM-u. Nemam pojma kak al sve šljaka.

Zadnje izmijenjeno od: sliver. 08.07.2011. u 03:35.
sliver je offline