View Single Post
Staro 07.07.2011., 23:33   #21
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Stavi samo ostar borer i proci ko kroz maslac, ja sam busio (nekom starom iskrom) celeron d, doduse s kontra strane. Do IHS-a bas nikakvog otpora a kroz njega sa minimalnim.
Onda problema nece biti Keramiku nisam nikako uspio probusiti, pa me sad to zanimalo...

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Manje priče, više rada i hoćemo fotke
Koliko slika?

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Dobro istestiraj procesor jer procesori, pogotovo ti jako teško rikavaju. Tako da te nekopka svaki put kad vidiš procesor da li je ispravan ili ne!

Ako već hoćeš privjesak, kupi nekog celerona za 50kn, ispoliraj ga da bude bling bling i da se mace pale. Ko da one znaju jel to E8500 il neki 631 Cedar.
Stvar je u tome da nemam kako istestirati procesor. Nikada nije bio clockan tako da je i meni zaista cudno da ne radi. Nemam ga gdje testirati, na G31M-GS sam testirao i ne radi (komp se upali, nema beepa niti nista).
Ako je ovaj E8500 neispravan, zasto da kupujem celerona za 50kn ili busim ispravnog 631?

Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
Slike ?
Procesor je u socketu, ne vidim potrebu da skidam hladnjak slikam procesor? Isti je kao i svi drugi E8500.

Citiraj:
Autor Den@ Pregled postova
prijatelj mi već 5 god. ima privjesak od chipa.....probušen na pcb...još uvijek se drži
Super onda, vidjet cu jos gdje cu i kako cu moci probusiti. Bitno da se lako probusi, a ne kao A600...

Citiraj:
Autor Night Pregled postova
Dok ne naiđe na nekoga tko nosi 990x na privjesku. I to ispravni.
Mislim da je nemoguce nositi procesor kao privjesak, a da je procesor ispravan

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
koja je ovo besmislena rasprava....
Upravo zbog ovakvih beslislenih komentara poput tvog. Ako nemas nista pametnije napisati osim ovog besmislenog posta, slobodno ne trebas niti odgovarati.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote