View Single Post
Staro 07.07.2011., 23:21   #110
Nybelung
Guest

Hmm.. Čitam taj interview, i mislim si: "Jbte, ili ja ne znam engleski ili je Ordem nešto krivo shvatio".

Evo kako sam ja shvatio interview i ono što su ljudi rekli:

1. Transformacija aka preobrazba lika u živine ?
- Odbijaju o tome razgovarati. Nit potvrđuju nit negiraju da će biti transformacije.

2. Izgled glavnog lika, personalizacija...?
- Nudit će se više rasa. Može se odabrati razl. frizure, brade, ožiljke, tetovaže. Svaka rasa će imat dva kontrastna izgleda "light" (valjda "mršavko") i heavy ("nabildanko"? ) i moći će se odabrati nešto između.
Također, napravili su novi "facial system" za izradu lica.

3. Armor?
- Kažu da će postojati veći broj razl. armora od prošlih igara.
Sistem je "vrlo sličan Oblivionu", a glavna je razlika ta da su spojili gornji dio oklopa (cuirass) sa donjim (greaves). Dakle, ne spominju se uopće kacige, rukavice, čizme, ramena; tako da sve ostaje otvoreno.

4. Itemi, questovi, scaling?
- Postoje razl. zone tj. područja. Loot je uglavnom random, a u težim područjima su bolje šanse za dobit nešto jače. Također, postoji i "epic loot" (ako je netko igrao WoW, onda zna šta je to ), odlični, rijetki, itemi koji mogu ispast iz bilo čega.
Naravno, questovi u naprednijim područjima daju naprednije iteme.

5. Oružja, oklopi, spellovi iz Morrowinda?
- Koplja nema. Razlog: rade više na drugim kombinacijama (mač, mač i štit, dvoručna oružja (two-handed ), luk i strijela, magije...) i nemaju vremena tj. nije im prioritet razvijati dodatno oružje.

Medium armora nema. Pokušavaju ispolirati heavy i light armor tako da daju razl. "osjećaj" i drugačiji stil igranja.

Nema teleportacijskih čarolija ni levitacije. Previše im ograničavaju scenarij, level design i gameplay.

6.
Moći ćemo oženit neku zgodnu NPC-ovku. I napravit zajednički dom.
Ne govore ništa o pravljenju malih Nybelunga, tj. beba.

7. Novi oklopi?
Dolazi dragon armor (moći će ga se napravit u light i heavy varijanti, pretpostavljam sličan sistem kao u Dragon Age), a vraćaju se oklopi iz prošlih igara (leather & steel) sa novim Nordic stilom.

8. Razlika između PC i konzole verzije?
- Vraća nam se editor, tj. "Creation Kit"
PC će, naravno, imati više grafičkih opcija koje se mogu nabildati. UI će bit isti svugdje, ali razl. kontrole.

...

Uglavnom, nije sve crno. I čini se da igra ima puno potencijala.
  Reply With Quote