Citiraj:
Autor E-mil
Novo ili rabljeno?
Zna se naći HD5670 GDDR5 (ili DDR3) za 400-450 kn, rabljenih. Neke su bile čak i sa garancijom.
Ili, ako te ne smetaju stare grafe bez garancije, onda možda neka HD4850.
|
Ima nova 5670 za 450kn (DDR3).
Citiraj:
Autor izi
Hmm tesko da ces naci nesto sto vrti tu rezoluciju lijepo u tom cijenovnom razredu. Ja sam prije ove imao HD 5550 (512MB), igrao sam Bad company 2 na 1280x720 tek na toj rezoluciji se dalo igrati lijepo  Probao sam sa 1920x1080, ali u nekim trenutcima igra toliko lagira da je neigrivo. Ne znam za tu 5670 ali po AMD-ovom oznacavanju grafi vjerovatno je osjetno bolja na 1920x1080 nego 5550, barem sa minimum detaljima na toj rezoluciji, sto jos uvijek izgleda jako lijepo i ne kvari dojam o igri.
|
Nece biti problem smanjiti rezoluciju da bi se postigle bolje performanse.
Citiraj:
Autor ShanTech
@Veky
Na toj rezoluciji se baš nebudeš puno naigrao za te novce, ak budeš kupovao 4850 imaj na umu da ona više troši struje, poželjno je da imaš neko brand napajanje (npr fortron), bolje se grije, posebno ako je ovakvo smetje i da su se nove u dućanu donedavno prodavale za malo više od 500kn (2 god. garancije), tak da ne daj za grafu bez garancije 400-tinjak kn po kolko se oglašavaju.
|
Napajanje je 365W (nisam zapamtio brand, ali nije srot) i ima 11A na 12V(cpu) i 11A na 12V, sigurno je slobodno nekih 6A, a to je 72W, moralo bi biti dovoljno za 5670.
Citiraj:
Autor keyser_s()ze
moja preporuka ako tražiš 4850 je ona gigabyte-ova sa zalman hladnjakom (vidio sam negdje oglasa po 300 kn) + obavezni zalman fan mate 2 jer nema regualciju brzine venta (ima u linksu).
|
Ne kupujem ja, tako da samo nova dolazi u obzir.