Autor bliss_zg
Da krenemo štoriju o Lexmarku, procitam ja po netu da je dosta dobar multifunkcionalac, nadem u makro-mikru dobru cijenu za njega, ugrabim neki popust posto je zaadnji ostao i tako to.
Dodem doma, instaliram sa cd-a drivere, ukopcam printer isprintam neke stvari, odskeniram sve radi.
Nakon 2 dana ne zeli printat uopce, posaljem na ispis a tamo stoji u kutu da se printa, a on ne daje znakove printanja. Onda mi odjednom nakon pola dana pokrene printanje i isprinta mi 40 stranica hjeroglifa samo njemu poznatih.
Kazem ok ajde mozda je bas los taj printer, al posluzit ce za faks i skeniranje, stisnem skener da mi skenira 2 papira.
Prvi papir provuce kroz valjke, drugi zapne na pola, na kompu mi izbaci "communication error" prekine posao, a na printeru i dalje pise Scan Job in progres. Gledam ko je tu lud, izvadim listove papira i opet i tako jedno 20 puta za redom nema pomaka.
Kazem neka ide k vragu, odnesem printer u makro mikro objasnim situaciju, oni mi ga vrate nakon 2 dana i kazu da je kod njih sve u redu, sve radi kao podmazano. Kazu probajte skinut sa neta nove drajvere, ja dodem doma skinem neke drajvere instaliram opet sve i opet ista stvar.
Oni su mi naime rekli da njima radi na Win7 i automatski im skine drivere a da si ja sam nadem, posto nisam neuk i znam skinut drivere nisam ih trazio da mi daju.
Prije nego ih sutra zatrazim drivere na cdu sa kojima mi garantiraju da ce mi sve radit, a ako ne radi dat ce mi lovu nazad, jel mozda da ja negdje grijesim?
Od kompa do printera je oko 7m, ukpcano kablom duzine 10m, OS je Win XP.
|