...
Mislio sam da mi nema logina do sezone padanja lisca, jer cak i PM-ove vidis kad ti dodju na email - gdje god da citas.
Ali danasnje logiranje na PCE ima drugacije znacenje od svih prijasnjih. Iskreno se nadam da je stvar samo trenutne prirode, u suprotnom je najgori i najbesmisleniji downgrade u povijesti PCE-a!
Nisam kukao ni za jednu inkarnaciju Trznice, jer PCE nije Trznica. Promjena sucelja gore-dole, ali
ovo je potpuno neprijateljska odluka prema svim PCE clanovima!
Mozda se neki pitaju o cemu pisem?
E' pa (barem meni poznato) danas hocu kliknuti na svima nam poznati tab "
Današnji Postovi" ali njega ni za kruha nema.
Mlatnuo F5 da vidim sto se desava, kad tamo najgora slutnja prvog dojma se obistinila :
Ne Moze Bez Logiranja !
Zar bi se mozda trebali na svakom kutku logirati da bi uredno mogli vidjeti pregled trenutnih/danasnjih postova?
Tko je to slozio i zasto, nemam pojma i ne petljam se u PCE odluke. Ne znam za druge, ali mene ce sigurno otjerati od cescih posjeta forumu. Jednostavno je vidim kao
neprijateljsku odluku, koja nema veze s PCE forumom kakvog poznajem i kakvog zelim zapamtiti.
Pregled dnevnih ili trenutnih postova je funkcija koja doista nema razloga biti sakrivena od ociju SVIH postjetitelja. Jer isti su jednako vrijedni PCE-u (postaju clanovi) na razne nacine buduci da i dalje prenose njegove informacije.
Doci na forum i morati se logirati da bi preletio postove, posebno na mjestima gdje se ne zelim logirati... je ubijanje prave forumske atmosfere. Jer po sadasnjoj logici, ne vidim razloga zasto onda i uopce citanje ne zakljucati bez logina?
Moze, ali to je siguran potez za forum buducih duhova.
Izuzetno razocaravajuca odluka
...