View Single Post
Staro 06.07.2011., 22:02   #3929
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
...

Mislio sam da mi nema logina do sezone padanja lisca, jer cak i PM-ove vidis kad ti dodju na email - gdje god da citas.

Ali danasnje logiranje na PCE ima drugacije znacenje od svih prijasnjih. Iskreno se nadam da je stvar samo trenutne prirode, u suprotnom je najgori i najbesmisleniji downgrade u povijesti PCE-a!

Nisam kukao ni za jednu inkarnaciju Trznice, jer PCE nije Trznica. Promjena sucelja gore-dole, ali ovo je potpuno neprijateljska odluka prema svim PCE clanovima!

Mozda se neki pitaju o cemu pisem?

E' pa (barem meni poznato) danas hocu kliknuti na svima nam poznati tab "Današnji Postovi" ali njega ni za kruha nema.

Mlatnuo F5 da vidim sto se desava, kad tamo najgora slutnja prvog dojma se obistinila : Ne Moze Bez Logiranja !

Zar bi se mozda trebali na svakom kutku logirati da bi uredno mogli vidjeti pregled trenutnih/danasnjih postova?

Tko je to slozio i zasto, nemam pojma i ne petljam se u PCE odluke. Ne znam za druge, ali mene ce sigurno otjerati od cescih posjeta forumu. Jednostavno je vidim kao neprijateljsku odluku, koja nema veze s PCE forumom kakvog poznajem i kakvog zelim zapamtiti.

Pregled dnevnih ili trenutnih postova je funkcija koja doista nema razloga biti sakrivena od ociju SVIH postjetitelja. Jer isti su jednako vrijedni PCE-u (postaju clanovi) na razne nacine buduci da i dalje prenose njegove informacije.

Doci na forum i morati se logirati da bi preletio postove, posebno na mjestima gdje se ne zelim logirati... je ubijanje prave forumske atmosfere. Jer po sadasnjoj logici, ne vidim razloga zasto onda i uopce citanje ne zakljucati bez logina?

Moze, ali to je siguran potez za forum buducih duhova.

Izuzetno razocaravajuca odluka

...
A isusati
Da se nisi nakrko onog sjemenja piskavice iz Egipta?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote