Citiraj:
Autor flajpan
Kad radiš restore sve se briše zato si sinkroniziraj kontakte, BB će ostat isti koji imaš jer custom FW ne updatea BB.
Imaš Firefox Home i ne treba ti Xmarks kad FF ima u sebi opciju sinkronizacije bookmarka - samo upiši onaj kod na ajfonu kad te traži i to je to.
|
ja ti koristim FireFox 3.x na desktopu. koliko znam on nema mogucnost syncanja bookmarksa bez add-on-a

?
vidio sam na appstore da ima neki xmarks za skinut, al ne kuzim na koji princip radi jer nije unutar FireFox-a. ja sam osobno jako zadovoljan sa xmarks-om (koristim ga samo za bookmarkse). probao sam frefox sync add-on i nisam bio zadovoljan.
Kontakti (niti nista drugo) unutar moba nisu bitni jer ni nema nicega. cekao sam da ga JB-am i unlockam pa da ga onda "sredim" kak spada. obzirom da ga nemogu UL na teletinu morat cu nosit 2 moba odnosno iPhone ce mi bit samo za net za sada tak da ni necu stavljat brojeve unutra.
BTW trenutno koristim SE W980 i syncam sve kontakte preko PC Suite-a - Office Outlook (2003). oce to bit kompatibilno kasnije za syncat na iPhone sve kontakte obzirom da se radi o starom office-u?
hvala