Pozdrav!
Evo, molio bih vas prijedlog za nekakav laptop od 3-4k kuna. Ne bih se žalio da je jeftinije, ipak je budući student u pitanju
Uglavnom, laptop bi se koristio za više namjena, prvenstveno pisanje tekstolva, pregled prezentacija, multimedija (više glazba nego filmovi, dakle možda da budu neki kvalitetniji zvučnici) te pokoja igra starijeg datuma (imam alergiju na konzolitis igre

)
Bilo bi lijepo da je Sandy Bridge radi autonomije i generiranja topline te činjenice da laptop bude u uporabi dosta dugo vremena. Nadam se da ima neki laptop kome garancija važi barem dvije godine.
Naravno, ako nema prijenosnika u tom cijenovnom rangu sa tim karakteristikama preporučite mi neki koji ima najbolji omjer uloženo/dobiveno.
Ako ima onda super, ako je izbor veći onda bih još dodao uvjet da je kvaliteta izrade onako, malo bolja. Radio sam na nekoj Toshibi C660-U2 i kvaliteta izrade je jako loša, pogotovo ako se laptop bude koristio na dulje staze.
Ovaj mi se sviđa po harveru. Istina, ova glossy plastika je totalni turn off kao i prekratka garancija no nalazi mi se unutar tog nekog odokativnog budžeta a i5 kao i dedicirana Radeonka dobro zvuče
Ipak, vjerojatnije bih išao na i3 varijantu sa 4 gige RAM-a jer je to ipak adekvatnije za moj budžet.
Vidim na nabava.net da ih ima more i more pa bih vas onda molio da pomognete

HP-ovi laptopi su mi (dizajnerski) privlačni, pogotovo onaj jedan model sive mat boje s teksturom na poklopcu i power tipkom u sredini iznad chiclet tipkovnice (nemogu se sjetiti modela nikak

)
EDIT: Nešto tipa
ovo ili
ovo, govorim o dizaju
Unaprijed hvala na pomoći, laptopi su mi puno slabija strana, više sam upoznat sa desktop kompovima tako da svaka pomoć je dobrodošla