Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Zanima me jesu li svi n5110 modeli sto se kontrukcije tice isti kao tvoj. Posto sam bacio oko na onaj model s integriranom grafom (ne treba mi jaka) i 3g. garancije,mislio sam mozda cu kasnije staviti veci disk ili ram,a po tvom opisu treba rastavljati lap?? Uh.
|
Da, konstrukcijski su isti, i da, teška yebada je ta izmjena diska (RAM je klasika, 1x4GB 1333MHz, jedan vijak- et voila

).
Citiraj:
Autor redscro
Pretpostavljam da znaš da si bacio u vjetar trogodišnje jamstvo tim rastavljanjem.
|

Štaaa?! Stvarno???
Šalim se, jamstvo je izgubljeno "as is", no promjena "palm rest"-a, a u slučaju havarije koju ne bih mogao sam riješiti, rješava i taj problemčić puknute kopče (tim više jer sada znam šta i kako treba paziti); pukla je mojim krivnjom i ne pada mi na pamet to podvaljivati pod "untouched", no da mi rikne proc ili nešto slično, a da nije mojom krivnjom, ne bih imao ni malo moralnih dilema da takav proizvod vratim u stanje "pod jamstvom" i reklamiram.
Citiraj:
Autor imaticx
Da, ja sam zvao Megatrend (tamo sam kupio) i promjena diska kostala bi 150 kn i ostaje garancija
|
Moj je problem taj što nisam iz ZG, pa mi niti službeni servis koji bi se zayebavao sa time nije dostupan, a bez povećih troškova odlaska/slanja službom, ili po nekome trećemu.
A, ruku na srce, to bi bilo pomalo i protiv mojih devijantnih sklonosti da ne isprobam sam skemijati nešto u ovoj hardverskoj zavrzlami, pošto mi na području desktopa postaje pomalo dosadno... imam lagani dojam da neće sve samo na ovome stati
Btw, bilo bi dobro kada bi i sam "prisnažio pokoju" u ovaj thread, a s obzirom da si vlasnik ovoga modela

...
Uglavnom: svi vi koji imate priliku odšetati do servisa i riješiti se patnje zamjene diska za samo 150kn- go for it!