View Single Post
Staro 04.07.2011., 20:35   #8
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Mislim da je printer kostao nekih 750 kn + nekih 300kn punjenje tonera.. Za servis moram pitati, mozda se ni ne isplati :/
Sap rvim tonerom sam ispucao oko 1500 stranica nadono nije bio skroz pun. Sa ovim zamjenskim 1000, pise za potrosenost da je Normal :/
znači daš 1050 kn + servis a dobiješ 2500 otisaka

I sad kad ti netko kaže da daš 1000 kn + PDV i dobiješ printer gratis + 15 000 otisaka + gratis servis uz tih 15 000 otisaka onda ćeš ti lijepo reći ; Ne hvala.

Zašto?

Zato jer ja svaki puta moram kupiti novi najnoviji model printer u nerapakiranoj kutiji. Inače nisam zadovoljan.

E tako ti je to dragi moj.

Ova pouka vrijedi i za sve ostale koji dijele takvo mišljenje.

Naime u čemu je kvaka. Kvaka je u tome da su toneri za ML 2250 deficitarni na tržištu rabljenih tonera. A posljedice se toga vide iz ovog priloga.

Sa druge strane za HP LaserJet 1300 ima kvalitetnih tonera ko u priči ali nema na tržištu više HP LaserJet 1300 printera.

Osim u paketu gratis printer + 3 tonera.

Naime netko je morao napraviti prije vas ovu analizu te zaključio da su Samsung printeri za krajnjeg korisnika dugoročno gledano teška pušiona, Naravno osim za Samsung. Pa je na vrijeme razradio gornju strategiju

3 tonera + gratis printer + gratis servis.

E sad ukoliko netko nisli da cijela stvar drži vodu i bez ova tri tonera onda se gadno vara. Odnosno da može dobiti i printer i servis gratis.

Zaključak : Pamet u glavu pri nabave sličnog LOW Cost lasera. Svuda je postavljena jednaka igra kao kod ovog Samsunga..

Adriatix je offline   Reply With Quote