A odakle ti podatak kolika je razlika između 1333 CL7 i 1333 CL9?

Znam recimo kako se ponaša na SB platformi i razlike su doslovno zanemarive. Sumnjam da je i tu nešto posebno veća.
Mislim ništa novoga za Tom&Jerry da im zaključci nisu u skladu s prezentiranim podacima, no mislim da je već krajnje vrijeme da prestanu pisat takve bombastične pi*darije

Ako su već uletili sa treba vam brzi RAM niskih latencija kaj nisu onda istestirali i prikazali rezultate na istom taktu na različitim latencijama i istim latencijama s različitim taktovima a ne ovaj kupus.
Zamisli da nema prva dva reda grafa, nego da imaš graf koji sadrži rezultate samo 1333, 1600 i 1866 MHz. Mislim da tada ne bi rekao kako ti je potrebna uber brza memorija niskih latencija
Najbolji dokaz je uzet kalkulator i računat razlike.
Primjerice ako uzmeš u obzir da je razlika između 1066 i 1333 oko 20% kolika je u principu i razlika u rezultatu, i onda razliku između rezultata na 1333 i 1600 vidjeti ćeš da iako ima razlike u latenciji, razlika u rezultatu u principu prati linearnost kao i kod keksa na istim latencijama (1066 vs 1333).
A na samom kraju uvijek u obzir moraš uzet i neizbježan rasap rezultata što se zorno vidi recimo na COD grafu kod 1600 vs 1866 memorija. Kada i njega uzemš u obzir dolaziš do realnih rezultata.
Sorry na podužem postu.