View Single Post
Staro 03.07.2011., 01:07   #343
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Pozz ekipa, već sam imao pokušaja "aktivnog života" implemetirati u svakodnevicu al znate onu "kako došlo tako prošlo". Krenuh opet ono laganica trbušnjaci i to ali čitao sam postove i ne bih mjenjao prehranu! Radije da se više isforsam nego nego ne jest tipa krišku kolača. Pritom mislim na samo jednu i tako i za sve. Vidjet ću kako ide pa ako bude bilo potrebno onda ću i prehranu promjenit.
Prehrana je nazalost bitnija od samog treninga.
Bitnije je sto jedes, kad i kako nego koliko cesto i intenzivno vjezbas. S 2 odlaska u teretanu tjedno mozes izgledat jako dobro ako si militantan sto se prehrane tice.
S druge strane imas hrpu krmaka koji doslovno zive u teretani i tako godinama, i trpaju sve i svasta u sebe i dalje ostaju krmci.

@Emissary

Ja sam jedno vrijeme uzimao dosta magnezija zbog opustanja misica nakon jacih opterecenja i nisam primjetio neke ceste odlaske na WC
Uzimao sam magnezij u sumecim tabletama ali ne ono jeftino cudo iz supermarketa.

Btw umjetno sintetizirani vitamini se absorbiraju oko 50% losije od prirodnih. Ako ste u mogucnosti trazite prirodne izvore.
Chuby je offline   Reply With Quote