pojma nemam. hay, pa do sada je barem pokazao prakticki jedini nesto protiv jednog od brace, i mora se priznati da mu je malo falilo. nije boks kakav je bio prije iskljucivo zbog brace klicko, jednostavno su preveliki, imaju snage, imaju tehnike (ovaj mladi vise od starijeg, ali znaju), boksaju (koliko je meni poznato) samo u njemackoj koja je njihov teren, i mozda najvaznije - danas nema postenog teskasa koji bi im zaprijetio / porazio ih.
jer, cisto ovo gore da malo objasnim.
kako boksati protiv klicka, bilo kojeg? veliki i jos veci, ruke predugacke, forma je tu, znanje i iskustvo......... i sta napraviti? hay je veceras po meni itekako bacao laznjake, veliki broj nikakvih zalijetanja u prazno, padanja na koljena u vise navrata nego sto ga je klicko stisnuo, spustene ruke....... ne znam.
istina jest da je klicko bio dominantniji od samog pocetka, cak da je i generalno vise napikavao i trazio udarac, ali sto jest jest, hay eskivira mozda najbolje u zadnje vrijeme sto sam gledao boks i ima odlicne reflekse. inace da je malo sporiji (ili da se preformuliram, da je malo tezi i pripadniji teskoj kategoriji), veceras nebi bio ovakav mec nego lagano i sigurno razbijanje od strane klicka.
ali najvise fer bi bilo da su suci dali dodatnu rundu za odboksati, bodovati nju i ko' vise pogodi - njegova cura. ovako iskreno je ispalo cisto sranje, po bodovima je ispalo da je klicko uvjerljivo pobjedio, sto bas i nije.