Citiraj:
Autor HD3850
Imam pitanje u vezi tog TVa.. Vidim da je plazma, a to je nekako zastarijela tehnologija... znam da plazme imaju blazu sliku nego lcdi, koji imaju ostriju sliku... i vijek trajanja im je manji i tako to.. P a me zanima koliko je taj tv dobar spram nekog lcda, jer vidim da ga svi tako jako hvale?? Sta mu je taj 3d tako super, spram drugih tva??? Uzeo bi ja taj tv, ali ipak me je i malo strah 
|
Jedina mana plazmi je potrošnja naspram LCD-a i ajmo reći težina. Sad, mene osobno boli briga za debljinu jer mi je isti vrag dal je nekaj debelo 1, 2 ili 3 centimetara. Kaj se potrošnje tiče u tvom cijenovnom rangu dobiješ neoPDP plazmu (novija generacija koja je tanja i manje troši) pa si i na tom području osiguran.
LCD bi striktno preporučio samo i jedino u 2 slučaja. Ako ćeš koristiti kao monitor samo (konstantno surfanje etc. od prvog dana) te ako ti treba za birc, odnosno vanjsku terasu zbog stakla.
To je to.
Moja plazma koju imam 3 godine je stvarno prošla pun kufer radnih sati (ako se netko sjeti kak se uđe u servisni izbornik da pogledam bum i točnu brojku stavio). Radi dan danas odlično. Dapače, već ju nešto više od pola godine koristim kao monitor navečer!