View Single Post
Staro 02.07.2011., 03:30   #23
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dizem malo stariji thread, ali eto, imam istu dilemu.

Dvoumim se izmedju ova dva mobitela, isto bi uzeo u Tele2, tj produzio si pretplatu. Da je varijata da imam obadva na biranje uzeo bi DHD jer je bolji uređaj,(razlika samo 100 kn) ali problem je sto DHD trenutno nije dostupan u T2 ponudi vec postoji samo Desire za cca 1600 kn(potrosnja 200kn).

Ciljam na trenutu akciju na smart tarifi, dobije se dodatnih 500 min svaki mjesec, ako se produzi ugovor do 31.7.

E sad, ako netko ima neku informaciju dolaska DHD u Tele 2 ponudu, ja samo znam da ih sad kao trenutno nema i da cim budu dostupni da ce ih stavit u ponudu. Naravno, ne znam kad otprilike.

Dilema je:

1.Uzeti Desire za 1600 kn i dobiti dodatnih 500min razgovora svaki mjesec ili
2. Čekati DHD i dobiti bolji uređaj za 100 kn vise, ali riskirati da to bude poslije 31.7 i tako ne dobiti besplatne minute.

Najbolja varijanta bi bila da sad DHD bude dostupan i da ga uzmem i dobijem besplatne minute. Ali tu sa DHD-om riskiram da on ne dodje, jer pitanje je kad ce doc, a nemam provjerenu informaciju.

Usput uspoređujući ova dva mobitela, DHD je u skoro svemu malo bolji, vise memorije, bolja kamera, metalno kućiste i jos par sitnica, ali daleko od toga da Desire nije dobra uređaj. I on kao takav bi moje potrebe u potpunosti zadovoljio, ali kopka me to sto postoji mogućnost da za 100 kn vise imam bolji(trzisno vrijedniji) i noviji mobitel.

Koristio sam DHD mjesec dana, tak da sam dobro uspoznat sa uređajem, Desire sam imao u par navrata po par dana tak da i sam i s njim upozat.

Hvala svima na misljenjima i LP

srale7 je offline   Reply With Quote