View Single Post
Staro 01.07.2011., 19:25   #100
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Zaramoth Pregled postova
DLC-ova ce biti, u to uopce nema sumnje.
Ruku na srce, kad pogledam unazad na Morrowind i Oblivion, ako su ikada i postojali DLC-ovi za koje je vrijedilo dati 100-tinjak kuna, onda su to u svakom slucaju bili i Tribunal i Bloodmoon i Shivering Isles.
I kakvog smisla ima vec sada pljuvati po igri?!?!? Cekajte da izadje pa onda - serite ako bude razloga za to. Igru vrijedi probati pa makar samo zbog opcija koristenja maca u jednoj a magije u drugoj ruci, ili dual wield oruzja i magija
Ma ja sam još pod dojmom DLC-ova iz Dragon Age-a koji su doslovno bili pizdarije. Platiš $$$ i dobiš nove iteme na novoj lokaciji, a zapravo su i lokacija i neprijatelji već viđeni.
Takvo ponavljanje i reciklaža materijala su bezobrazni, drski, a graniče sa lopovlukom.

DLC (ili Downloadable Content) bi trebao biti besplatan. I uključivat patcheve, wallpapere, promo materijale. Zatim quest-ove, likove i iteme koji nemaju veze sa glavnom pričom. Idealno bi bilo da se omoguće i fan-made DLC-ovi. Najosjetljivi sam zapravo na priču, hoću imat komplet radnju odmah, a ne da mi objašnjenja dolaze na kapaljku i da još moram plaćat.

A Expansion Pack (ili Add-On) je miljama daleko od onoga što meni predstavlja DLC. To je gotovo nova igra, novi itemi, novi likovi, questovi. I prava, smislena, radnja (ilitiga story) koja se odvija na novim područjima. I za to sam spreman dat $$$.
I ne pristajem na nešto kratko, poserem se na add-on kojeg prijeđem dok čekam da mi se svinjetina skuha. Možda ću ga kupit i odigrat, ali ću ga posrat.

I ne pljujem, samo kažem da sam paranoičan kad se god počnu spominjat nekakvi DLC-ovi, a igru još nismo ni vidjeli.
  Reply With Quote