View Single Post
Staro 30.06.2011., 10:31   #8203
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Zanima me da li vi zaključavate svoj squad kad vas ima dva-tri?
Naime, naletim tu i tamo na neku ekipu koja se smjesti na dobre pozicije, čak ne samo kao snajperi pa da iz daljine rokaju nego i kao assault uđu duboko iza neprijatelja i baš bi bilo OK napraviti respawn na toj poziciji ali neeeee, moraju biti samo Lolek i Bolek u tom squadu i nema pristupa. Obično igram sa ekipom koja slučajno naleti, neki puta mi se potrefi da je tako dobar squad da imam osjećaj da nas 4 napravi veći posao od ostatka ekipe. Da ne bi bilo, ne zavaravam ni sebe niti vas, BFBC2 je multiplayer igra u kojoj ovisite o cijelom timu i ma kako dobar squad imali ne možete pobijediti ako uz vaš squad nemate barem još 3-4 dobra igrača, bilo da kao snajper zna opaliti u pravom trenutku mortar attack na protivnički MCOM ili tenk, ili da barem kao Medic ili Assault juriša po lijevoj strani dok se vi šuljate po desnoj. Čak su i največa "smetala", totalni noobovi, ponekad korisni jer znaju preuzeti na sebe protivničku vatru...
Uglavnom, jasno bi mi bilo da se zaključa squad od troje ljudi ako imaju namjeru šuljati se u pozadinu neprijatelja ili kao snajperi negdje čamiti a da ih neprijatelj ne skuži tako brzo.
Sinac je offline   Reply With Quote