Citiraj:
Autor potemkin.hr
Možda se jesu popravili, ali definitivno su mene naguzili sa Dellom U2311H (s kojim ne želim više imati posla).Toliko o firmi koja neispravnu robu šalje na račun kupca, i neće vratiti lovu nakon što vam 2x pošalje neispravan monitor.
|
Nazalost, kad te prodje razumljiva ljutnja, jer nitko ne voli dobiti los monitor, morat ces prihvatiti da Protis u ovom slucaju snosi krivicu koliko i prvi forumas koji cita temu.
Taman da si imao clana obitelji u firmi koja ti je slala, ako je bio zapakiran i nisu ga posebno za tebe provjeravali, bas nikakvu garanciju ne bi imao da ces dobiti monitor bez greske
Valjda 50x ponovljeno kod kupovine monitora. Znam da svi putevi ne vode u ZG, i zao mi je da cesto ljudi budu primorani dolaziti zbog kupovine. Ali monitor se ne kupuje svaki dan. Onaj koji narucuje na nevidjeno monitor, nazalost mora prihvatiti i rizik koji nosi takva kupovina. Posebno u HP i Dell slucaju gdje poznati, gdje ljudi s foruma iz skladista otvaraju po nekoliko modela dok ne dobiju pravi.
Pretpostavljam da je i ovaj iz Kodeksa? Uzeo bih monitor pod ruku, nazvao prije toga i saznao s koliko primjeraka raspolazu u skladistu i otisao po zamjenu.
Nije utjeha, ali to je cijena narucivanja monitora ne nevidjeno. Protis je beznacajan u ovoj prici.
Ljudi dragi, ako imate visoke kriterije i zelite maksimum kod monitora, prestanite kupovati monitore na ovaj nacin! Taman da ste na najdaljem otoku! Rezime je uvijek nepredvidljiv i ako treba > odgodite za pola godine, dok ne mozete odvojiti vrijeme za direktnu kupovinu - na licu mjesta !
...