View Single Post
Staro 27.06.2011., 18:58   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
A kakva je ovo folija i di ima to nabavit? Znam za onu klasičnu samoljepljivu foliju koja se da nabavit u bauhausu..ali s njom je nemoguće ovak obljepiti neravnine
Folija ko folija nije neko otkrice, nego me je Trozic iznenadio bijelom kombinacijom na koju nikad ne bi ni pomislio. A bas mu je ispalo odlicno.

Da ne listam sad adrese, recimo D&W ima jednu od najvecih ponuda uopce kao jedan izvor. Preciznije, stotinjak motiva i dezena. Od S-PU-a, uvijek pomodnog karbona, pa do jedne najnovije strukture, cijeg se imena ne mogu sjetiti, ali predivno oponasa drvene teksture - na razini industrijske aplikacije po kvaliteti.

No izgubili su program jedne od najboljih kuca Schmidt design, koji je radio takve premaze, kojima si bez ikakve obrade mogao na plastiku emulirati, pravu pravcatu kulturu drveta. No site im je lose evidentiran i bez (imenik) godisnjeg kataloga, ne mozes uopce vidjeti kompletnu ponudu. Zato je najbolje otici do najblizeg partnera u Graz, i na licu mjesta opipati sto uzimas za prvi put. Da barem manje paznje posvjecuju golisavim kalendarima i sodomskim festivalima, imali bi jos 3x veci program kao u 90-tim.

Svaka kvalitetnija folija se lijepo oblikuje po povrsini i ne ostavlja cak ni metez iza sebe kad se skida. Od velikih povrsina, pa do punog net-a ovakvih makinacija

Propala firma iz gorice je imala kompletan program D&W folija, ali nakon njih, ne znam dal je itko tako veliku ponudi. Cisto sumnjam.
Visage je offline   Reply With Quote