View Single Post
Staro 27.06.2011., 17:54   #7595
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

ona dva gostbastera su mi tu čak i ok, malo da se naruši uobičajeni slijed štreberski ozbiljnog horora, jer obično kad se preozbiljno ide, ispadne sasvim suprotno. jedino mi je dark realm prikazan malo mutavo, očekiva sam i morbidnije okruženje - e sad, manjak mašte, visina budžeta, ko će znat...al ono, familija u realmu su mi ko spliceri iz bioshocka, a i vidovita bakica s wolfenstein-like opremom, me like

-->
@McG: jbg, 04:33 , video izgleda primamljiv, moram se pozabavit malo

na preporuku kolegice iznad, pogleda insidious, možda i ponajbolji horor zadnjih 2-3 god, još jedan od razloga preskakanja plakata , par scena je zbilja epic, inače mi je ovakav način 'prezentacije straha' vrlo upečatljiv, od originalnog 'amityvillea' naovamo. definitivno preporuka fanovima.

@Fatal:

ona dva gostbastera su mi tu čak i ok, malo da se naruši uobičajeni slijed štreberski ozbiljnog horora, jer obično kad se preozbiljno ide, ispadne sasvim suprotno. jedino mi je dark realm prikazan malo mutavo, očekiva sam i morbidnije okruženje - e sad, manjak mašte, visina budžeta, ko će znat...al ono, familija u realmu su mi ko spliceri iz bioshocka, a i vidovita bakica s wolfenstein-like opremom, me like

flyer1 je offline   Reply With Quote