View Single Post
Staro 26.06.2011., 12:57   #7585
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007

prica je malo trashi. idilican pocetak, dijete upada u neobjasnjivu komu, skeri shit scene, rjesenje je pozivanje dva nerda koji ko da su ispali iz neke c produkcije i vidovite babe, koja kaze da je jedini nacin da ga stari spasi, koji je imao iste moci u djetinjstvu,scena trazenja klinca je isto malo treshi blablabla...

Sve u svemu poprilicno dobro, ocjena sa imdba je 7.0, a tu je negdje i moja.

Veceras vjerojatno Mirrors

@Djuka: draculu sam vec gledao, Bela je

Budem pogledo ove neke helsinge i vampire pa javim ako sta vrijedi
-->
Citiraj:
Autor KRgirl01 Pregled postova
Insidious
http://www.imdb.com/title/tt1591095/

Dobro je ocjenjen, voljela bih ga pogledat, al svakako moram imat ekipu za gledat ovo...umrla bih od straha da moram sama.
Gledao s cimerom sinoc oko 2 u zamracenoj sobi sa podebljanim volumeom, i propisno se usro

Film je dosta dobar atmosfera je odlicna, muzika creepy, i sa super scenama, i dobrim twistovima. Iako nisam neki poznavatelj horrora cini mi se dosta refreshing...

Ipak [zesci spojler alert]

prica je malo trashi. idilican pocetak, dijete upada u neobjasnjivu komu, skeri shit scene, rjesenje je pozivanje dva nerda koji ko da su ispali iz neke c produkcije i vidovite babe, koja kaze da je jedini nacin da ga stari spasi, koji je imao iste moci u djetinjstvu,scena trazenja klinca je isto malo treshi blablabla...

Sve u svemu poprilicno dobro, ocjena sa imdba je 7.0, a tu je negdje i moja.

Veceras vjerojatno Mirrors

@Djuka: draculu sam vec gledao, Bela je

Budem pogledo ove neke helsinge i vampire pa javim ako sta vrijedi

Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 26.06.2011. u 13:03.
Fatal je offline   Reply With Quote