View Single Post
Staro 25.06.2011., 21:00   #1163
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ne zelim umanjiti losa iskustva drugih, ali kao sto rekoh, nikakvih problema nisam imao. No ne pisem da bih zvucao kao pokvarena ploca, vec nesto mi sinu neki dan.

I dalje skladistare prostorom (lose) ali barem guraju od pulta, pa da ljudi barem imaju gdje stajati. No vidi se da su naglaseno instruirani da budu susretljivi. Trojac zna sjediti i brzo pokrivati narudjbe i zaprimanje. 5x sam u prosla dva tjedna narucivao i nije mi moglo promaci.

No jeste li primjetili jednu interesantnu stvar kod Protisa. Sjecate se ove teme mozda?

Pogledajte web Protisa! Komentari se lagano povecavaju za sve vise proizvoda. Koliko druga 3x zvucnija imena imaju komentara?

Sto god rekli, neupitno su za kratko vrijeme stekli popularnost i jos zanimljivije > naviku i zelju da kupci ostavljaju komentare.

To nije mala stvar, jer bi inace (osim Linksa) i drugi brojali takvu lakocu posjeta.

Zanimljivo u svakom slucaju. Jer nije sasvim jasna "formula" prepoznatljivosti po kojoj se dobivaju web turisti koji jos i zele popuniti knjigu zalbe
Visage je offline   Reply With Quote