Tema: toplina
View Single Post
Staro 19.02.2005., 12:22   #17
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Re: Re: toplina

Citiraj:
Originally posted by gospar
dakle, digni hladnjak s cpu i ocisti mu temeljito bazu da se sjaji ko.... da se sjaji. e sada njezno ocisti bazu cpua gumicom za brisanje olovke. stavi kap jednu kap paste na jagodicu malog prsta i bez pritiska samo razmazi ravnomjerno po bazi cpua toliko da se gotovo nevidi. postavi hladnjak ispravno i uzezi. ako se ventilator vrti normalnom brzinom a baza je legla na mjesto izgasi u biosu gasenje racunala u odnosu na temperaturu. i miran si.

OT: prije godinu i nesto kupovao sam novo kuciste i cpu u dubrovniku u jednoj informatickoj firmi. posto sam u svome selu postovan kao znanstvenik bez problema sam se dogovorio s vlasnikom firme sljedece. buduci da u njih kupujem cpu, pastu i novo kuciste s napajanjem da mi oni ustede vrijeme i dabe naprave migraciju mojih komponenata u novo kuciste s novim procesorom. dosao sam u trenutku kad je ovlasteni serviser nanosio vrlo skupu silver pastu na moj novi procesor poput majoneze na kruh. kad sam se u panici zaderao STA TO RADIS?!?!?! on me s cudenjem pogledao i rekao PA STO VISE TO BOLJE... gospodo, taj gospodin vozi auto od 150000kn i danas je zaposlen u jednoj jos vecoj informatickoj firmi u hrvatskoj. pouka ove price, vecina tih takozvanih strucnjaka su kreteni i sto vise to bolje nije slucaj kod paste za procesor.
drito to...si mu barem reko da ti skine visak? il si to sam morao radit?

mc_fish je offline   Reply With Quote