View Single Post
Staro 23.06.2011., 14:36   #288
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Može preporuka za dobre in ear za defy, baš sam razmišljao da si uzmem s obzirom da su ove pretihe. recimo na biciklu jedva ili uopće ne čujem tiše empetrice
Na Hero koristim Meelectronics M9, prezadovoljan sam. Naručio ih direktno sa stranice, na nekoj su rasprodaji pa koštaju 19.99$ + 6.99 $ shipping (dostava). Cca me koštalo 140kn, stiglo za 10dana. Prezadovoljan sam . Imao sam priliku koristiti Creative EP-630, i isprobati frendove Sennheiser CX-300 i ako nisu bolje od CX onda su sigurno u tom rangu. Precizan zvuk, odličan bas, kvalitetna izrada. Sad mi žao da nisam uzeo verziju s mikrofonom
BTW jedva čekam da upiknem Defy da isprobam zvuk

P.S. Isprobao sam sluške na Iphone 4 i zvuk mi se činio nešto bolji, nisam stigao bolje isprobati tako da je to ono na prvi dojam.

---
Btw, najbolji izbor IMHO za hrv tipkovnicu bi bio Smart Keyboard. Super opcije, hrvatska tipkovnica i također hrvatski dictionary. Kad se uključe opcije da pamti riječi koje utipkavate i ovaj dictionary, tipkanje je predivno. Ima par skinova. Redovito stižu novi updejtovi/verzije.

Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 23.06.2011. u 14:52.
jollyb je offline   Reply With Quote