View Single Post
Staro 22.06.2011., 00:32   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Trozic Pregled postova
Poz,evo da predstavim novi projekat,planiram u ovo kućište ubaciti standardan pc jer je ovo sad nejako,350Mhz/512MB SD RAM/6GB HDD/16MB AGP i urediti kućište. Čuo sam da ima od mac os koji može na pc pa možda njega instaliram umjesto windowsa,neznam kako
bi to radilo,evo slike kako trenutno izgleda mac,
Da me ne bi krivo shvatio...

Podrzavam svaki naum preinake, ako si autor zacrta da to mora biti kako on zeli. I ti samo ustraj u tome.

Jedino si izabrao jedno od najgorih kucista po pitanju prostora i opsluzivanja. G3 je gutac prasine i vrlo ga je tesko cistiti zbog nacina na koji je utrpan. Da ne spominjem "karikaturalni" izgled i izbor boja, koje su od svih Mac kucista najgore zagrizene vremenom. G4 je s druge strane, po mnogim vlasnicima neusporedivno zrelije kuciste. Posebno po dizajnu i nacinu kako se danas gleda: G4 je zapravo, zadnje u pravom smislu 'kucno kuciste' iz Apple-a. Prvenstveno mislim na QuickSilver, kao vrhunac G4-ke.

Nekoc kriminalno osudjivan cin a danas svakodnevna praksa. G4 i G5 se svakodnevno pojavljuju kao gola kucista ne eBay-u, a G5 PPC se moze zbidati i za 50-tak papira ponekad. G4 sam vidjao i po 30-tak ili manje. Cisto spominjem, ako imas neki neostvareni san sloziti PC u jedno od takvih kucista... mozda da razmislis barem o zahvalnijem?

Ako se u HR G3 moze prodati nekon zanesenjaku, siguran sam da se moze i kod tebe. Pa mozda i ne trebas nesto previse ulagati.

Jasno, ti sam odluci. Samo G3 je kuciste koje je najgore ostarilo od svih Apple kucista - iKAD!
Visage je offline   Reply With Quote