Citiraj:
Autor Trozic
Poz,evo da predstavim novi projekat,planiram u ovo kućište ubaciti standardan pc jer je ovo sad nejako,350Mhz/512MB SD RAM/6GB HDD/16MB AGP i urediti kućište. Čuo sam da ima od mac os koji može na pc pa možda njega instaliram umjesto windowsa,neznam kako
bi to radilo,evo slike kako trenutno izgleda mac,
|
Da me ne bi krivo shvatio...
Podrzavam svaki naum preinake, ako si autor zacrta da to mora biti kako on zeli. I ti samo ustraj u tome.
Jedino si izabrao jedno od najgorih kucista po pitanju prostora i opsluzivanja. G3 je gutac prasine i vrlo ga je tesko cistiti zbog nacina na koji je utrpan. Da ne spominjem "karikaturalni" izgled i izbor boja, koje su od svih Mac kucista najgore zagrizene vremenom. G4 je s druge strane, po mnogim vlasnicima neusporedivno zrelije kuciste. Posebno po dizajnu i nacinu kako se danas gleda: G4 je zapravo, zadnje u pravom smislu 'kucno kuciste' iz Apple-a. Prvenstveno mislim na QuickSilver, kao vrhunac G4-ke.
Nekoc kriminalno osudjivan cin a danas svakodnevna praksa. G4 i G5 se svakodnevno pojavljuju kao gola kucista ne eBay-u, a G5 PPC se moze zbidati i za 50-tak papira ponekad. G4 sam vidjao i po 30-tak ili manje. Cisto spominjem, ako imas neki neostvareni san sloziti PC u jedno od takvih kucista... mozda da razmislis barem o zahvalnijem?
Ako se u HR G3 moze prodati nekon zanesenjaku, siguran sam da se moze i kod tebe. Pa mozda i ne trebas nesto previse ulagati.
Jasno, ti sam odluci. Samo G3 je kuciste koje je najgore ostarilo od svih Apple kucista - iKAD!