View Single Post
Staro 22.06.2011., 00:18   #77
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
sve manje i manje radim posao servisera.. ne radim i to mi je ipak većinski prihod, ali ja to više ne mogu izdržat.. dok se zaposlim, više me nitko neće vidjet doma radi gluposti..

recite šta oćete, ali ja više tak ne mogu.. možda sam i ja kriv, vjerojatno jesam, što sam ih naučio da mene zovu za svašta, i naplatim malo, ali meni se jednostavno neda raspravljat s nekim ako mi kaže, ej to je previše novaca.. gle, imaš servis i njima si nosi..

i da odmah kažem jednu stvar.. nije isto selo ili grad... ja nisam nikad uzeo preko 200kn.. čak ni 150 ak se ne varam.. a obavim posla kojeg vi nebi ispod 400kn radili.. i kao što neko kaže, za 2-3 mjeseca se opet javljaju, neš ne valja..

mislim, ja sebi radim instalaciju jednom godišnje.. winsi rade ko novi.. ja neznam šta oni naprave u tih mjesec dva.. danas me zove ženska, djeca bi igrala "onu, znate, GTA srbija", i nešt neće, šteka.. a komp s integriranom grafikom koji ne tjera ni deer hunter 1965..

i sad bi ja trebo sutra kod nje.. neznam, ja mislim da ja steliban od 26 godina to nemam više zašto radit, makar sam bez prihoda.. ima klinaca koji to isto mogu popravit za lizaljku..

frend, mlađi 2 godine od mene, isto se time bavio, sad radi 2-3 godine, ima plaću 7000kn i boli ga kita za 100-200kn, svo koji ga zovu kaže im nazovite njega (mene jel) jer se njemuu jebe za nečiji tuđi komp..

jbga, neznam šta da kažem.. svagdje je drukčije.. vjerovatno me ljudi manje i cijene, jer kao ono, ne radim, nemam primanja, pa će mu i 50-100kn bit dosta..
T0mB1ll je offline