View Single Post
Staro 21.06.2011., 22:27   #2286
lovretta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Ponovljeno pitanje...

Dakle konfa iz "moj komp"; prije se odnosilo na snaga napajanja / nestabilan oc, to je sad riješeno, stabilno ide do 4GHz, dalje nisam probavao.. Sad mi je proc na 3,6 - ja zadovoljan. C1E uključen

No ono što mi nikako ne paše je glasnoća LC Power-a. Točan naziv je 6550 GP2, i po tablici na kućištu ima pasivni pfc. 140 mm ventilator, neki shizgzuzu, nije ko u nekim drugima yate loon.
Izvukao sam konektor van pa spojit na matičnu, pa preko speed fan-a regulirat, no na meni prihvatljivoj tišini ono malo zraka što ide van iz napajanja je vruće. Pa onda opet moram dinut brzinu pa sam dobio ništa.
Isto s. drugo pakovanje, samo ovo još kompliciranije, speed fan blah blah. Da bar imam kakav temp monitoring pa da se po tom regulira..
Tako da mi sad 140 mm vent u napajanju se vrti na 100 %
Nije ugodno

Imam od prije, u staroj konfi zapravo (p4 prescott, 2gb par diskova, x1950pro) Tagan 380W U01, kupljen početkom 2007. To napajanje je zbilja tiho. Vrlo vrlo tiho.
Mislim da vidite di ovo vodi; dali bi mogao ovu konfu sa tim Taganom? Moja pretpstavka je da ne, ili ako bi mogao, toliko bi ga opteretio da bi opet dobio visoku razinu buke.

Zadnje pitanje je koje TIHO napajanje bi mi preporučili?
Cijena - max do 800 kn, s tim da ako ima i šta tiho u klasi ~500kn može i to
Dakle jedini uvjet je da bude što tiše.
lovretta je offline   Reply With Quote